Robotic Process Automation​

Az RPA megoldások – azaz a Robotic Process Automation, vagyis robotizált folyamatautomatizálás – olyan eszközök tárházát kínálják, amelyekkel “utánozni” lehet az emberi munkavégzést. Ez természetesen irodai, adminisztratív környezetben képzelhető el, méghozzá a klienseken, vagyis az egyes felhasználók, ügyintézők saját számítógépein. Minden ismétlődő, emiatt algoritmizálható feladat leképezése elképzelhető RPA eszközökkel, illetve megvalósítható teljesen automatizált, vagy az ügyintéző munkáját akár valós időben segítő megoldás is. Egy-egy robot használata önmagában viszont nem jelenthet eredményes, hatékony automatizálást, éppen ezért a UiPath központi vezérlőegysége, a UiPath Orchestartor képes vezérelni az általa kezelt szoftverrobotokat. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha például 10 robotból 3-nak el kell végeznie egy adott feladatot, amíg a fennmaradó 7 más feladaton “dolgozik”, akkor az Orchestrator ennek megfelelően fogja indítani a robotokat, illetve akár adatokat is vár tőlük. Emellett természetesen jelzi a robotok aktuális állapotát, valamint, ha egy adott tevékenységet több robot is el kell, hogy végezzen – például minden banki ügyintéző esetében végre kell hajtani bizonyos feladatokat – akkor ezeket tömegesen lehet kezelni, frissíteni, aktualizálni az Orchestrator segítségével.

Miért UiPath?

A UiPath a világ egyik vezető RPA szállítója, kiterjedt, nemzetközi ügyfélkörrel, globális piaci jelenléttel. A vállalat ma már több, mint 3000 fős alkalmazotti létszámmal büszkélkedhet, valamint olyan partnerekkel, mint a Google vagy a Microsoft és az IBM. Mint minden vállalati szoftver esetében, úgy RPA megoldás bevezetésekor is fontos, hogy a megoldásszállító megbízható, stabil hátteret biztosítson hosszú távon is, valamint képes legyen az innovációra és folyamatosan a technológiai élvonalban tartsa termékét. A UiPath sikeresen integrált különféle mesterséges-intelligencia platformokat, fejlett szöveg és karakterfelismerő (OCR) eszközöket termékébe, és speciális, nagyvállalati felhasználásra szánt operációs rendszerekkel, terminálszerverekkel is képes együttműködni.

Így amellett, hogy az emberi és technológiai háttér is biztosított, a UiPath RPA megoldása talán a legfejlettebbnek mondható a ma elérhető RPA eszközök közül.

Miért mi?

Az RPA-workflow.hu csapatában olyan szakemberek dolgoznak, akik már többszáz sikeres automatizációs projektet valósítottak meg, elsősorban nagyvállalati környezetben. Kollégáink az üzleti folyamatkezelés – BPM, workflow megoldások – tekintetében nem csupán az üzleti elemzés, bevezetés és képzés, hanem a szoftverfejlesztés területén szereztek évtizedes tapasztalatot. Saját BPM, workflow és DMS megoldásunk az xFLOWer workflow rendszer már több, mint 20 éve van jelen a magyar és Európai Uniós piacokon, döntően nagyvállalati felhasználókat kiszolgálva. Több, mint 10 000 felhasználó, százmilliós nagyságrendű futtatott üzleti folyamat évente, és többezer folyamattípus sikeres kialakítása és bevezetése jelzi munkánk eredményességét. Ennek megfelelően stabil, dinamikusan növekedő és a nagyvállalati igényeket alaposan ismerő partnerei lehetünk RPA, workflow vagy integrált megoldások megvalósítása tekintetében.

Lépjen velünk kapcsolatba!