Milyen esetben ajánljuk?

RPA robot fejlesztés szolgáltatásunkat olyan vállalatoknak ajánljuk, ahol az RPA megoldás bevezetése már megtörtént vagy a szükséges licenceket már megvásárolták, ám a projekt megvalósításához további, külsős fejlesztői erőforrás igénybevétele célszerű. Ilyen eset lehet például, ha a projekt szoros határidővel kell, hogy átadásra kerüljön, vagy amennyiben a belső erőforrás számára külsős segítség igénybevétele indokolt.

Egyszeri fejlesztési projektek

Amennyiben kizárólag a UiPath szoftverrobotok kialakításában, tesztelésében és éles üzembe állításában van szükség csapatunkra, úgy ezt egy fejlesztési projekt keretében kínáljuk. A projekt tevékenységek összeállítása igény szerint történhet. Például amennyiben a robotizálásra szánt folyamatok már felmérésre kerültek, úgy a fejlesztési feladatokat végezzük el, ha viszont felmérés is szükséges, akkor ebben is állunk rendelkezésre. Ezen túlmenően akár a szoftverrobotok folyamatos karbantartását vagy időszakos módosítását is vállaljuk, alkalmazkodva megbízóink igényeihez.

Folyamatos együttműködés

Amennyiben nagyszámú, vagy gyorsan változó környezethez alkalmazkodó digitális munkaerő kialakítása és fenntartása a cél, úgy ezt folyamatos együttműködés keretein belül is megvalósíthatjuk. Ennek előnye, hogy a projektekhez képest az egy szoftverrobotra eső költség alacsonyabb lehet, illetve igény szerint support szolgáltatás is az együttműködés részét képezheti. Sőt, keretszerződés megkötésével akár időalapú elszámolással vagy előre meghatározott, szükség szerint lehívható fejlesztői napokkal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kiszervezett Centre of Excellence​

A Centre of Excellence (CoE) szervezeti egységek feladata a vállalat üzleti folyamatainak, különösen az RPA megoldásokkal automatizált vagy támogatott folyamatok, állandó optimalizálása, jobb, hatékonyabb, kevésbé költséges megoldások feltárása és implementációja, az ügyfélélmény magasabb szintre való emelése mellett. Egy ilyen szervezeti egység fenntartása nem feltétlen gazdaságos házon belül, hiszen a munkaterhelés nem egyenletes – azaz bizonyos időszakokban komoly feladathiány alakulhat ki, amennyiben az üzleti folyamatok elsődleges optimalizációja már megtörtént. Tapasztalt kollégáink éppen ezért meghatározott időkeretben állnak rendelkezésre, akár projekt jellegű folyamat optimalizáció esetében is.

Ezesetben természetesen felmérjük a kijelölt folyamatokat, javaslatot teszünk azok optimalizálására, illetve jóváhagyást követően meg is valósítjuk azt xFLOWer workflow és/vagy UiPath RPA eszközökkel.

Lépjen velünk kapcsolatba!