A Click On-ról

A Click On Hungary Kft. – több átalakulást követően – 1997 óta működik. Tulajdonosai magyar magánszemélyek, termékfejlesztés tekintetében pedig 2019-ig kizárólag az xFLOWer, 100%-ban saját fejlesztésű workflow rendszer képezte a cég tevékenységét. A rendszer sajátosságaiból adódóan ügyfeleink elsősorban a nagyvállalati szférából érkeznek, ugyanakkor hét évvel ezelőtt kisebb vállalkozások számára is elérhetővé tettük rendszerünk felhő alapú verzióját. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan meghatározó nagyvállalatok választották az xFLOWer rendszert, mint a Groupama Biztosító, a MetLife biztosító, a Vodafone, a FrieslandCampina vagy az Auchan. Külön öröm számunkra, hogy ügyfeleink többsége már több, mint 10 éve használja rendszerünket nagy megelégedéssel.

UiPath Partner

A 2019-es év során UiPath partnerek lettünk, felismerve az RPA megoldásokban rejlő technológiai és üzleti potenciált. Mivel alaptevékenységünk során hasonló feladatokkal, nehézségekkel szembesültünk, illetve szintén hasonló vezérelvek mentén felépíthető rendszert forgalmazunk, logikus következő lépés volt a UiPath RPA termék és szolgáltatás portfóliónkba való integrálása. Csapatunkat így elemzői és fejlesztői oldalról is tovbbképeztük, hogy a megszokott magas minőségben nyújthassuk szolgáltatásainkat e téren is.

RPA és workflow

Technológiai oldalról kifejezetten érdekes, és módfelett hasznos lehetőségnek látjuk rendszereink integrált működtetését, hiszen azokat at üzleti folyamatokat, amiket az RPA nem képes kezelni, a workflow támogatja, míg azokat a jellemzően kliensoldali feladatokat, melyek a teljes, workflow-val megvalósítható automatizációt gátolták, az RPA probléma nélkül megoldja.
Fentiek okán, illetve több, mint 23 éves tapasztalatunkra alapozva vállaltuk fel integrált RPA-workflow megoldások kialakítását, piaci bevezetését és igény szerinti támogatását.

Lépjen velünk kapcsolatba!